Ніжин, з першого погляду, справляє враження звичайного провінційного містечка. Придивившись до нього, розумієш, що його не даремно називають багатогалузевим промисловим центром з розвиненими виробничими потужностями.

У Ніжині працюють близько трьох десятків підприємств і фірм з галузей промисловості й торгівлі у сферах машинобудування, харчова промисловість, медицина, легка, хімічна, деревообробна і будівельна промисловість, а також поліграфія, торгівля і сфера послуг.

 

Всі ці підприємства, окрім звичайних жителів міста, кожен день вирішують проблему утилізації своїх відходів. Але ж не всі замислюються, що пакувальний і гофрований картон, газети, книги, журнали, каталоги, блокноти та зошити можна переробити для виготовлення нової паперової продукції і виробів з паперу.

В Україні катастрофічна ситуація з перевантаженням сміттєвих полігонів. При цьому, макулатура є стратегічним ресурсом, а ми купуємо дорогу целюлозу в інших країнах. Якщо збирати і здавати в пункти прийому картон і папір, то вони можуть бути перероблені кілька разів і залишать мінімум відходів. Так це працює в країнах ЄС, де кожен громадянин вважає своїм обов’язком сортувати своє сміття: окремо паперові відходи, окремо харчові, метал, скло та пластик.

Підприємства целюлозно-паперового виробництва постійно потребують сировину, а пункти прийому макулатури скуповують всі види паперових відходів і передають виробникам. Більшу частину паперового непотребу можна, і потрібно, відправляти на вторинну переробку, як це робиться в усьому цивілізованому світі.

ЯКУ МАКУЛАТУРУ ПРИЙМАЮТЬ В НІЖИНІ

Компанія ВТОРМА відкрила склад прийому вторинної сировини в Ніжині, щоб вивіз макулатури і утилізація відходів стали для городян простіше, а на вулицях завжди було чисто.

Регіональний склад ВТОРМА приймає на вторинну переробку всі види макулатури. Ми завжди раді прийняти:

  • всі види продукції поліграфічної промисловості;
  • відходи виробництва білого паперу;
  • будь-які види паперової та картонної упаковки;
  • газети та відходи газетного виробництва;
  • шпулі, гільзи, котушки, втулки без покриття та просочення.

Адже не секрет, що звичайний картон і гофрокартон, здані в пункт прийому, допоможуть знизити вартість багатьох промислових товарів з паперу.

Деякі види відходів не підлягають переробці, тому у вас їх не приймуть на складі:

  •  фотознімки на фотопапері;
  •  чеки;
  •  проїзні квитки;
  •  використані паперові серветки.

Вважаємо, що збір та здача паперових відходів – дуже корисна справа.  Якщо у вас вдома або на території підприємства є гори паперу: старі коробки і ящики з-під продуктів харчування (йогурту, бананів і ін), а також стоси старих газет, журналів, каталогів, офісного архівного паперу – зверніться до нас. Ми підкажемо, куди здавати макулатуру в Ніжині і ціни на неї.

З огляду на те, що ціна на макулатуру прив’язана до ситуації на ринку вторинної сировини, ви зможете ще і заробити на здачі. Вартість залежить від обсягів і типу сировини (виду макулатури), а також наявності або відсутності в ній домішок.

ЩО НЕОБХІДНО, ЩОБ ЗДАТИ МАКУЛАТУРУ В НІЖИНІ?

Щоб здати невелику кількість макулатури – зверніться на склад прийому, куди зібрану вторсировину можна привезти своїм ходом. Регіональний склад знаходиться за адресою в Ніжині: вул. Березанська, 108.

Ми приймаємо макулатуру як розсипом без сортування, так і відсортовану. Від цього фактору теж залежить кінцева ціна на макулатуру. Відсортований і перев’язаний папір коштує дорожче, оскільки в цьому випадку частина роботи вже виконана за нас.

Якщо непотрібного паперового сміття у вас накопичилося багато, а можливості самостійної доставки на склад немає – зв’яжіться з менеджером відділу закупівель за номером: (067) 506-52-28.

Прийнявши заявку на вивіз макулатури ми, в узгоджений час, приїдемо, на вашій території зважимо макулатуру і заберемо її на вторинну переробку. А ви отримаєте гроші.

ВТОРМА – досвідчений переробник: клієнти довіряють нам уже протягом п’ятнадцяти років. Компетентні співробітники Вторма вирішать проблему утилізації макулатури за допомогою налагодженого сервісу, власного транспорту і спеціалізованого устаткування.

Телефонуйте – і ви оціните всі вигоди співпраці з нами!

Джерело: vtorma.ua

ЗАЛИШІТЬ КОМЕНТАР

Your email address will not be published. Required fields are marked *