Ніжинській громаді повернули незаконно продану “Флору”

 

 

 

 

Захищено майнові інтереси територіальної громади

Господарським судом Чернігівської області 22.03.2019  завершено розгляд позову Ніжинської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Ніжинської міської ради щодо визнання недійсним результатів аукціону з продажу майна Комунального підприємства «Ніжинське муніципальне підприємство з благоустрою».

Ретельно вивчивши аргументи сторін, суд дійшов висновку про обґрунтованість вимог прокуратури та задовільнив позов.  Таким чином, у власність територіальної громади повернуто об’єкти нерухомого майна колишнього Комунального підприємства «Флора» загальною вартістю 1400 тис. грн.

Нагадаємо, що на початку минулого року факт продажу вказаних об’єктів, розміщених на земельній ділянці в центральній частині міста набув значного розголосу.

 

Нагадаємо, що у 2016 році підприємство збанкротувало з загальною сумою кредиторської заборгованості в розмірі 2 353 491,56 грн. «Флору було продано за 630 тисяч гривень. Депутатами неодноразово піднімалось питання, що даний продаж ув незаконним і майно потрібно повернути громаді.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь