Працівники ніжинських садочків проходили атестацію

 

 

 

 

МИ ВСІ ТУТ ДЛЯ ЧОГОСЬ… ПЕВНО ЗАПАЛИТИ СМОЛОСКИПИ, ЩОБ ОСВІТИТИ ДОРОГУ ІНШИМ…
Сьогодні в ДНЗ №13 «Берізка» відбулося засідання атестаційної комісії педагогів нашого закладу та ДНЗ №14 «Соколятко».
Справді, основною рушійною силою відродження та створення якісно нової системи освіти в Україні мають стати педагогічні працівники, і в першу чергу – дошкільники-садівниці, як називала нас Софія Русова .
Відповідно до графіку, атестації підлягало сім педагогічних працівників ДНЗ:
• Примушко Наталія Миколаївна ДНЗ №13
• Серга Тамара Віталіївна – ДНЗ №13
• Нагорна Ірина Володимирівна – ДНЗ №13
• Парубець Ніна Григорівна – ДНЗ №13
• Гнітій Людмила Олексіївна – ДНЗ №13
• Костандова Ірина Валентинівна – ДНЗ №13
• Дахно Тетяна Петрівна – ДНЗ №14
Атестаційна комісія на протязі навчального року узагальнювала результати вивчення професійної діяльності, підвищення фахової компетентності та загальної культури педагогічних працівників, що атестуються.
Згідно плану роботи проводились співбесіди, семінари-практикуми, відкриті заняття з атестуючими, «Тижні творчості», «Калейдоскоп інноваційної діяльності», презентації кращого досвіду.
І ось сьогодні, в присутності члена атестаційної комісії управління освіти Ніжинської міської ради , завідувача ДНЗ №17 «Перлинка» Гаврилей Світлани Миколаївни, відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії дошкільних закладів, що проводилося нетрадиційно – у формі засідання “Круглого столу”.
В затишній атмосфері сердечності, добра, піднесеного настрою та взаємоповаги, атестуючі педагоги прозвітувались про роботу за останні 5 років, поділилися своїм досвідом, продемонстрували свої педагогічні знахідки, відкрили «секрети».
Рішенням атестаційної комісії за погодженням з профспілковим комітетом , після творчого звіту всі педагоги з честю пройшли цей відповідальний етап педагогічної атестації, з чим їх щиро вітали Гаврилей С.М., Сороколіт О.В.
Це дійсно приємне педагогічне Свято, бо кожна садівниця щоденно щедро випромінює Світло своєї душі дітям, батькам, улюбленій справі життя. Живіть і любіть професію вихователя, пам’ятаючи, що «Нація народжується в колисці…» С.Русова.

Наталія Примушко завідувачка ДНЗ№ 13 “Берізка”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь