У Ніжинському БДЮ провели майстер-класи корифеї театрального мистецтва

 

 

 

 

27 березня весь світ відзначає Міжнародний день театру. З нагоди свята для вихованців гуртка “Акторська майстерність” Ніжинського будинку дітей та юнацтва під керівництвом Ірини Наконечної було проведено 2 майстер-класи з театрального мистецтва.

1-й майстер-клас розпочався з цікавої розповіді про театр та кіно від заслуженого артиста України, провідного майстра сцени, актора Ніжинського академічного українського драматичного театру ім. М.Коцюбинського – Андрія Буняєва.

2-й майстер-клас від чарівної Марини Коломійченко – режисера та викладача театральних дисциплін Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя складався з двох частин: основ сценічної пластики та сценічної мови.

Три години пролетіли на одному диханні, «запаливши» новими ідеями та враженнями вихованців… Емоції зашкалювали – все було досить доступно, легко, а головне – ЦІКАВО.Вогники в очах дітей після майстер-класів свідчили про те, що вони отримали незабутній досвід, а приємні спогади про таке заняття залишаться надовго.
Креативно, логічно, доброзичливо! Дякуємо нашим гостям за море задоволення, море захоплення, море досвіду, за щирі емоції, та професіоналізм !!

Ірина Наконечна, викладач гуртка “Акторська майстерність”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь