На Чернігівщині судитимуть працівницю «Укрпошти»

 

 

 

 

До Новозаводського районного суду м. Чернігова направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні, внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань, за обвинуваченням оператора поштового зв’язку Чернігівської дирекції ПАТ «Укрпошта»  у скоєнні  кримінальних правопорушень, передбачених.

Встановлено, що особа працюючи оператором поштового зв’язку діючи умисно, з корисливих мотивів та з метою особистого збагачення шляхом зловживання довірою начальника дільниці обробки та контролю первинної документації з використанням електронно-обчислювальної техніки, а також службового програмного забезпечення програмного продукту маючи можливість внесення, корегування, зміни даних фінансово-господарської діяльності ЧД ПАТ «Укрпошта», безпідставно створила 43 платіжні доручення, яке в подальшому скеровувала до банківських установ для сплати комунальних платежів своїх родичів, погашення своєї заборгованості по кредиту, тощо.

Вказаними діями обвинувачена спричинила шкоду ЧД ПАТ «Укрпошта» на суму 120 тис. грн. В ході досудового розслідування обвинуваченою частково добровільно відшкодовано на суму майже 49 тис. грн.

Прокуратура міста Чернігів

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь