Ніжинська спортивна громада відзначена на “Балу Чемпіонів”

 

 

 

 

Ніжинську громаду відзначили за розвиток фізичної культури, спорту та олімпійського руху

03 березня відбулася урочиста церемонія нагородження спортивної громадськості Чернігівщини за підсумками 2018 року «Бал Чемпіонів». У ній взяла участь делегація з міста Ніжина: міський голова Анатолій Лінник, начальник управління освіти Ніжинської міської ради Станіслав Крапив’янський, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко, тренери та спортсмени.

 

Це традиційний захід, який проводиться вже 26 років поспіль і є однією із головних подій у спортивному житті області.

Своєрідний спортивний «Оскар» у міському Палаці культури ім. В’ячеслава Радченка вручали кращим спортсменам, тренерам, директорам дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортсменам-ветеранам та спортсменам-початківцям.

На церемонії було визначено переможців у 12 номінаціях, з яких отримали відзнаки міський голова Анатолій Лінник за «Розвиток фізичної культури, спорту та олімпійського руху». Також з Ніжина  ще номінувався Шило Максим – вихованець КДЮСШ “Спартак”, майстер спорту міжнародного класу України з хортингу, майстер спорту України з бойового самбо, чемпіон світу з Хортингу, бронзовий чемпіон Європи з бойового самбо –  номінація «Поруч з олімпійцями».

Вітаємо переможців.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськості

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь