Майстерня Відповідальних Землян запрошує ніжинців до співпраці

 

 

 

 

Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформує!
Благодійна організація “Благодійний Фонд “Відповідальні Земляни” запрошує до участі в міжнародному освітньому проекті “Майстерня Відповідальних Землян”
Мета проекту – виховати нове покоління свідомих Землян, навчити відповідальності у кожній сфері свого життя, допомогти дітям і батькам віднайти гармонію з внутрішнім і зовнішнім світом, здійснити обмін досвідом серед дітей різних країн світу, поширити глобальні цілі сталого розвитку, об’єднати дітей у всьому світі для збереження природи.
Ключове завдання проекту – трансформувати свідомість людей, від мислення “споживачів” до моделі “творців”, котрі беруть відповідальність за своє майбутнє, майбутнє своєї країни і нашої Планети.
ЕТАПИ ПРОЕКТУ:
1 Етап. Освітній онлайн курс “12 тижнів відповідальності” для дітей і батьків. Формування базових цінностей і відповідальності в різних сферах життя (ЛЮТИЙ – ТРАВЕНЬ)
Ми будемо експериментувати, знайомитись, знаходити нових друзів у різних містах і країнах, дивитися фільми і обговорювати їх, дізнаватися від психолога цікаві поради (для дітей і батьків), створювати казки, відео уроки, цікаві ініціативи, формувати свої команди, висаджувати дерева, набувати нових звичок, досліджувати світ своїх емоцій та безмежних можливостей!
2 Етап. Тренінгове навчання для 24 лідерів сформованих регіональних команд. (КВІТЕНЬ-ТРАВЕНЬ)
Для найактивніших дітей 12-16 років. Навчання з комунікації та організації громадських ініціатив та проектів (соціальних, культурних, екологічних).
3 Етап. Тур Україною, (ЧЕРВЕНЬ – ЛИПЕНЬ)
Наша команда завітає до 5 найактивніших команд – громад з освітньо-культурною програмою, тренінгом для громади та інструментами для створення і відкриття просторів розвитку – Майстерень Відповідальних Землян на місцях.
4 Етап. Фестиваль “Відповідальні Земляни” (СЕРПЕНЬ)
Детальніше: https://www.re-world.org/activity/
Презентація проекту/програма 1 етапу, освітнього курсу: https://goo.gl/e9XF9n
Анкета учасника: https://goo.gl/M7vy12
Контактна особа: Лілія Ткаченко,
Організатор програми Діти Створюють Країну», голова ГО «Українські Креативні Реформатори», голова Благодійної Організації “Благодійний Фонд “Відповідальні Земляни”
тел. (095) 637-07-37
responsible.earthlings@gmail.com
www.re-world.org

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь