Багатодітні родини Ніжина можуть оформити щомісячну допомогу

 

 

 

 

Кожна сім’я отримає щомісячну допомогу на третю і наступних дітей до 6 років у розмірі прожиткового мінімуму. Відповідне рішення ухвалив Кабмін ще 13 березня 2019 року. Кампанія стартувала 1 квітня.

Автор: Ольга Рогачова

За словами очільниці Управління соцзахисту Ніжинської міськради Валентини Кулініч, у чергу на подання документів уже записалася 61 ніжинська багатодітна сім’я. Очікується ще щонайменше 100 звернень лише у Ніжині, повідомляється на сайті uezd.

Встановлений розмір виплати з 1 квітня 2019 року 1626 гривень на місяць на одну дитину. З 1 липня 2019 року – 1699 гривень на дитину, з 1 грудня 2019 року – 1779 гривень на місяць.

«Ця допомога призначається одному з батьків багатодітної сім’ї після звернення до Управління соцзахисту. Для призначення допомоги потрібно заповнити заяву, бланк якої надається Управлінням, пред’явити документ, що посвідчує особу та надати копії, з пред’явленням оригіналу, свідоцтв про народження, посвідчення багатодітної родини і посвідчення дітей з багатодітної сім’ї. Уряд передбачив термін звернення протягом квітня, травня та червня та призначення допомоги з 1 квітня.» — розповіла Валентина Кулініч.

фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь