Ніжинські дошкільнята активні, сильні й здорові

 

 

 

 

ДУЖЕ ПОЛЮБЛЯЄМ МИ УСІ ФУТБОЛ !
ВЧИТЬ НАС ТРЕНЕР ЗАБИВАТИ ГОЛ !

Здорове покоління українців – це головне завдання не тільки дошкільних навчальних закладів і батьків, але і спортивних шкіл міста з різною спрямованістю. Адже в наш час дошкільнята все більше сидять біля моніторів комп’ютерів, забуваючи про свіже повітря і активні ігри. Тільки не в нас – Дошкільному навчальному закладі №13 «Берізка», який вже протягом десяти років співпрацює з СДЮФШ , де директор Таран Ю.В. і улюблений тренер-викладач Бринза М.С.
І, повірте, що футбол для наших малят – дошкільнят вносить вагомі корективи в розпорядок дня і навіть може змінити долю майбутніх чемпіонів міста Ніжина! Адже у хлопчиків спортивної секції «Юні футболісти» є чудова можливість пройти навчання у досвідченого спортсмена – Миколи Бринзи, якого малюки з радістю чекають на тренування.
Ось і сьогодні звичайне тренування юних футболістів на футбольному полі садочка, де діти змагалися у спритності,витривалості, влучності. За що і отримали нагороди – значки. Ще раз сьогодні козаки довели, що спорт і радість об’єднує, здружує і дарує здоров‘я.

Наталія Примушко, завідувач ДНЗ №13 «Берізка»

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь