Оплески не вщухали, коли ніжинські “Позитивчики” танцювали. ФОТО

 

 

 

 

Навчаючи здібних і обдарованих дітей, викладачі Школи гармонійного розвитку «Позитивчик» прагнуть допомогти вихованцям проявити творчу активність, розвинути свою обдарованість, знайти власний нестандартний шлях розвитку. На щастя, діти нашого міста мають змогу відвідувати школу, в якій працюють чудові викладачі, спеціалісти з різних направлень, тому мистецьке життя нашого міста повниться заходами, в яких творчі колективи демонструють свої надбання і досягнення.

 

11 квітня в міському Будинку культури відбувся вже дев’ятий звітний концерт школи гармонійного розвитку «Позитивчик». Про це повідомляє сайт “Нежатин”. Це було справжнє свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю і наполегливість. Викладачі колективу — талановиті хореографии і тренери, які наполегливо і завзято навчають дітей основам танцю, гімнастики, підвищують культурний рівень своїх вихованців, дають можливість кожній дитині поринути у вирій творчого піднесення. Концертна програма була досить насиченою та різноманітною. Так, гостям урочистого заходу наші зірочки продемонстрували запальні танці та яскраві хореографічні композиції. Постановниками хореографічних номерів стали не тільки керівники колективів, які відрізняються своїм творчим підходом та новаторством, але і самі учні.

 

Глядач, немов, потрапляє у різнобарвний калейдоскоп цікавих хореографічних постановок, запальних ритмів та яскравих колоритних костюмів. Коли музика та рухи гармонійно з’єднуються в єдине ціле, здатне викликати бурхливий океан почуттів, тоді і народжується танець, який не може залишити людину байдужою. На гостей концерту чекали танцювальні композиції на всі смаки, різнобарв’я стилів, яскраві костюми, а головне — дитяча творчість, помножена на їх талант і всі учасники заходу отримали максимум позитивних емоцій, а глядачі насолодились виступами наших зірочок.

 

У кінці заходу на сцені зібрались вихованці та викладачі закладу на чолі з художнім керівником школи та Президентом Фітнес Центру «Позитив» Галиною Арвахі. Присутні в залі вітали їх гучним оплесками, а шановані гості теплими словами та букетами квітів.

 

Адміністрація школи щиро  подякував чарівній ведучій Антоніні Купрій та всій команді Будинку культури за майстерність, музичний супровід, сценічне освітлення та створену святкову атмосферу.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь