Ніжинський садочок запросив на гостину

 

 

 

 

«ВИ ОБРАЛИ НАШ САДОЧОК ? ДАВАЙТЕ ПОЗНАЙОМИМОСЯ !» АБО ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»
Привіт! «Берізка» чекає гостей!
Проводить сьогодні – «День відкритих дверей!»
Довіру і ніжність візьміть із собою,
Зустрінемо Вас щиро, з любов’ю !
Для Вас ми дитячий садок представляєм ,
Повідаєм Вам, як живем і зростаєм!
В ДНЗ №13 «Берізка» відбувся День відкритих дверей для батьків майбутніх наших вихованців .
Сьогодні дошкільна освіта орієнтована на особистість дитини та її пристосування до сучасного життя у світі. Ми маємо допомогти нашим вихованцям успішно увійти в світ і комфортно почуватися в ньому. Дитина опинилася в новому приміщенні, в її уяві – ніби на іншому континенті. Уявили ? Погодьтеся, у такій ситуації мало хто почуватиметься комфортно, хоч адаптація в кожному разі залежить ще й від життєвого досвіду, темпераменту, базових особистісних якостей. Щось подібне відчуває малюк у новому середовищі. Щоб стати успішному в ньому, він має в дуже стислий термін відкрити – усвідомити – прийняти – засвоїти безліч життєво-необхідних знань, умінь.
І ось Музична зала зібрала близько п’ятдесяти молодих мам і татусів, бабусь і дідусів, яким дуже цікаво було познайомитися і поспілкуватися з педагогами закладу вихователем-методистом Сергою Т.В., вихователями Парубець Н.Г., Христенко Т.В., Костандова І.В., Мархель І.В., Брикаліна Н.М., Мошко О.М., медичною сестрою Редькою Т.М., практичним психологом Хорешко Н.В., а ще – просто ближче познайомитися з тими людьми, яким от-от довірять свою крихітку.
З великим непідробним захопленням зустріла батьківська родина візитку ДНЗ і виступи гурту «Срібний гомін» та хореографічної студії «Любисток» (керівник Нагорна І.В.). Завідуюча Примушко Н.М. в ігровій формі «Круглого столу» та «Відкритого мікрофону» цікаво і невимушено, з залученням батьків і педагогів, поділилася секретами діяльності дошкільного навчального закладу та становлення особистості малого українця. Батьки жваво включилися в роботу і розповідали про своїх синочків і донечок.
Інформаційно-консультативну бесіду «Від родини – до садочка» і ряд цікавих ігор на соціалізацію малюка, практичних посібників, різнокольорове еластичне тісто допомогло створити щиру , сонячну атмосферу родинного тепла , де після години спілкування, вже всі відчували себе давно знайомими і ладними зробити все можливе, щоб наші малюки звикли до садка і залюбки його відвідували.
Прислухаймося ж до своїх синочків і донечок, дорогі батьки, дайте їм любов і підтримку повні пригорщі і все буде, як вдома, бо на вас чекають в Колисці Дитинства, Колисці Любові.

Наталія Примушко, завідувач ДНЗ №13 «Берізка»

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь