У Ніжині затримано наркозбувальника

 

 

 

 

Вчора, 17 квітня, жителі багатоповерхівки у м. Ніжині видихнули з полегшенням: поліція затримала сусіда-наркозбувальника. Нелегальний підприємець організував за місцем свого проживання підпільний магазин, де торгував метадоном .

Поліцейські карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що 30-річний місцевий житель, який раніше вже неодноразово судимий, у тому числі за зберігання наркотичних засобів — розпочав торгувати ними. За чоловіком почали ретельно стежити, інформація підтвердилася. Для документування злочину було організовано та майстерно проведено ряд слідчих (у тому числі негласних слідчих) дій. Біля під’їзду будинку чоловіка встановили засідку, але той, скоріше за все, запідозрив лихе і зачинився у квартирі.

Незважаючи на це, у слідчих вже була ухвала суду на обшук, тому  уникнути спілкування з поліцією чоловікові не вдалося. У квартирі, окрім переляканого ділка, знайшли також наркотичні засоби та гроші, отримані від  продажу метадону. Залишав будинок чоловік у супроводі конвою,адже за підозрою у вчиненні збуту наркотичних засобів його затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі триває досудове розслідування та слідчими встановлюється остаточна кількість фактів збуту підозрюваним наркотичних засобів. За ч. 2 ст. 307 КК України йому загрожує від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

фото з мережі

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь