Ніжинські школярі стали переможцями Третього Всеукраїнського екологічного форуму

 

 

 

 

“РАЗОМ МИ ЗДАТНІ ЗМІНИТИ СВІТ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО!”-Саме під таким гаслом проходив 18 квітня у НТУ «ХПІ» Третій Всеукраїнський екологічний форум для школярів. Під час Форуму було оголошено підсумки, урочисте нагородження та обговорення
робіт учасників VI щорічного Всеукраїнського конкурсу есе, проектів та
коміксів на екологічну тематику. Ніжин на форумі представляли переможці цього конкурсу в декількох номінаціях – учні 8-Б класу Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №15, вихованці ЗХК «Фітодизайн» Ніжинського будинку дітей та юнацтва Пархоменко Богдан, Ареф’єва Софія, Ольховик Анастасія, їх керівник Петренко Лариса Борисівна, вихованець Ніжинської станції юних техніків Подшивалін Владислав та методист СЮТ Яременко Наталія Георгіївна.
Під час роботи форуму юні ніжинські екологи в урочистій атмосфері отримали нагороди переможців конкурсу есе, проектів та коміксів на екологічну тематику, а ще дізналися багато цікавого про екологічні організації в Україні, ознайомилися з екологічними проектами своїх однолітків, відвідали унікальну STEM-зону, де учні та педагоги змогли наживо побачити цікаві експерименти та досліди. Безліч приємних спогадів і вражень залишилось у ніжинської делегації і від цікавої дозвіллєвої та насиченої екскурсійної програми Харковом.
Дякуємо організаторам Форуму за гостинний прийом та змістовну програму! Особлива подяка голові оргкомітету, к.т.н., доц. каф. ХТПЕ Т.С. Тихомировій за високу оцінку екологічної та природоохоронної діяльності ніжинців. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Управління освіти Ніжинської міської ради

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь