За неодноразові грабежі будинків ніжиця засуджено до 6 років позбавлення волі

 

 

 

 

39-річного ніжинця засуджено до 6 років позбавлення волі.

фото з мережі

Прилуцьким міськрайонний судом Чернігівської області визнано винним мешканця Ніжина – у  відкритому викраденні чужого майна (грабіжі), вчиненому повторно, поєднаному з проникненням у житло (ч.3 ст. 186 КК України),  таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненому повторно, поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185 КК України) та у порушенні правил адміністративного нагляду, а саме у самовільному залишенні місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду (ст. 395 КК України).

У судовому засіданні прокурором доведено вину зловмисника, який будучи неодноразово судимим за злочини різних категорій, на шлях виправлення не став та починаючи з листопада минулого року  порушив правила адміністративного нагляду, встановленого йому ухвалою суду, самовільно залишив місце свого проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду, а також, у цей же період, вчинив  три крадіжки та два грабежі на території Ніжина.
Здобиччю зловмисника стали вироби із золота та срібла.
Вироком суду від 18 квітня 2019 року за сукупністю вчинених злочинів останнього засуджено до покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.
До набрання вироком законної сили йому залишено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Ніжинська місцева прокуратура

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь