Ніжинський університет приймав гостей з-за кордону

 

 

 

 

18- 19 квітня 2019 року в стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя було проведено Міжнародну наукову конференцію «Версальська геополітична епоха: становлення, еволюція, наслідки». Конференція відбулась спільно з Інститутом політології педагогічного університету в Кракові, Інститутом історії НАН України, Гомельським національним університетом імені Ф. Скорини, університетом Сулеймана Деміреля, Телавським державним університетом імені Я. Гогебашвілі, Янінським університетом.
З вітальним словом виступили ректор НДУ імені Миколи Гоголя О.Г.Самойленко, декан історико-юридичного факультету В.В. Мартиненко.
Ключовими доповідями на конференції стали виступи Л.М. Мицик, Ф.В. Барановського, П.П. Моціяки та М.В. Потапенка.
Конференцію було проведено у форматі круглого столу, що сприяло жвавій дискусії. Учасники конференції мали змогу не лише презентувати свої дослідження, а й взяти активну участь в обговоренні питань, що виникали в ході конференції.
До даного заходу приєднався і Ніжинський краєзнавчий музей імені Івана Спаського. Автором однієї з доповідей була науковий співробітник відділу історії м. Ніжина НКМ ім. І. Спаського Аліна Коваленко.

Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь