Через невдоволення результатами виборів сіверянин замінував військове містечко

 

 

 

 

Оперативники швидко вирахували раніше судимого чолов’ягу, який після чаркування заходився дзвонити в поліцію з повідомленням про замінування селища Гончарівського Чернігівського району.
Дзвінок на лінію «102» надійшов увечері 23 квітня. Нетверезий чоловічий голос із використанням ненормативної лексики повідомив оператору, що селище Гончарівське заміновано. Зловмисник дав зрозуміти, що зробив це через невдоволення результатами виборів.
Оперативники Чернігівського відділу поліції затримали «мінера» в одному з сіл Козелецького району, куди він приїхав провідати родичів. Після застілля чоловіка потягло на «подвиги» й він не придумав нічого кращого, як замінувати військове містечко. Зловмисник зізнався у скоєному, в нього вилучено телефон, з якого здійснювався дзвінок.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху) – карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.
Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.
Триває досудове розслідування.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь