Головний лікар Ніжинської ЦМЛ просить депутатів забезпечували молодих лікарів житлом

 

 

 

 

23 квітня відбулася постійна комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту під головуванням Володимира Короля.

На засідання комісії були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні імені М.Галицького Олександр Костирко.

У різному члени комісії особливу увагу приділили листу Олександра Костирка, який проінформував про працюючих у підпорядкованому йому медичному закладі лікарів-інтернів у яких термін навчання закінчується у 2019-2020 роках.

Щоб втримати їх у Ніжині він надав конструктивну пропозицію щодо забезпечення їх житлом за рахунок виділення нежитлових приміщень, що знаходяться на балансі Ніжинської міської ради та які, за технічними нормативами, можливо переобладнати під службове житло.

Навіть за умови виконання лікарями переобладнання за власний рахунок це буде прийнятна пропозиція для збереження медичного потенціалу у місті.

Дана пропозиція також була підтримана членами депутатської комісії.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь