У Ніжині відбудеться благодійний концерт “Від серця до серця”

 

 

 

 

“Дорогі ніжинці й гості міста! Запрошуємо Вас на благодійний концерт “Від серця до серця” який ми, випускники факультету культури і мистецтв, організували, щоб допомогти нашій колезі Ксенії Лукашенко та її чоловікові Дмитру, тобто їх довгоочікуваній донечці Соломійці у лікуванні!
Давайте допоможемо разом цій сонячній дівчинці вилікуватися й жити повноцінним життям! Зберемося всі разом у дружнім колі й подаруємо 7-місячній дитинці Життя!”,- розповідає на свої сторінці в соціальній мережі Фейсбук Яна Хмелюк випускниця факультету культури і мистецтв Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя
“Ми навчалися з мамою дівчинки Оксаною на одному факультеті. Зараз їх спіткала така біда…Вірю в людей, вірю, що більшість з моїх друзів не залишаться байдужими. В такій ситуації, навіть, 1 грн. чи 10 грн. будуть потрібними і можуть стати тією соломинкою, яка врятує життя маленької дівчинки з таким світлим ім’ям Соломія!
Давайте допоможемо мамі витерти сльози з очей, а татові подаруємо можливість обійняти своїх любих дівчаток здоровими й усміхненими!!!
Заздалегідь вдячна! Ми чекаємо на зустріч з вами!
Нехай Бог благословить вас усіх на добрі справи!
Кілька днів тому збір потрібної суму для операції було завершено. Але Соломія дуже важко перенесла переліт до Італії і зараз ті кошти витрачаються на її стабілізацію.
Будемо вдячні усім і кожному, хто розділить з нами хвилю безмежної підтримки і допомоги і обдаруємо Вас своїм мистецтвом!”,- зазначає Яна.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь