Незвична хода пройшлась вулицями Ніжина (відео)

 

 

 

 

Сьогодні в обідню пору вулицями міста йшла незвична хода. У її складі лише чоловіки. Усі вбрані в оранжевий або білий одяг, із дивними зачісками. Вони співали одну й ту ж пісню, танцювали та грали на музичних інструментах.

Таким ведичним ритуалом представили учнів Київської академії Свідомості Крішни.

Представник послідовників філософа сучасності А. Ч. Бхактиведанта Свами Прабхупада розповів журналістам “ПравдаТУТ Ніжин“, що таким чином вони прославляють бога. У такий незвичний для християн спосіб вони славлять Ісуса Христа та моляться за всіх нас. Ходою Миру (так її називають самі учасники) вони просять у Ісуса Христа миру для України та всього світу, моляться за любов і добробут у кожній сім’ї. А зацікавленим за символічну плату роздають книжечки з інформацією про свою організацію та свого наставника.

Курсувала хода від перехрестя вул. Успенської та вул. Покровської вздовж центрального ринку по вул. Московськійдо перехрестя з вул. Набережна. Потім з цього місця по вул. Московській до перехрестя з вул. Гоголівською, потім по вул. Гоголівській до перехрестя з вул. Шевченка, потім до парку Шевченка, і назад по цьому маршруту до початкової точки.

Ніжинці з подивом зустріли таку шумну делегацію. Одні знімали фото та відео, інші весело махали руками, вітаючи ходу, декотрі навіть підтанцьовували або підспівували. Хтось хрестився та несхвально хитав головою.

Відео Анни Росса‎ з мережі Фейсбук

Опубліковано Анни Россою Четвер, 2 травня 2019 р.

 

Джерело: mynizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь