У ніжинському садочку провели родинне свято

 

 

 

 

ВЕЛИКДЕНЬ ! ЧУДО ІЗ ЧУДЕС!
РАДІЄМО – ХРИСТОС ВОСКРЕС!
РОДИННО-МАССОВЕ ВЕЛИКОДНЄ ДІЙСТВО
В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»
Великодні свята переповнюють душу і серце особливим світлом тепла і любові до світу. От і сьогодні кожна світлиця – всі вікові групи, музична зала ДНЗ №13 «Берізка» радо відкрили свої обійми маленьким вихованцям, шанованим гостям – начальнику управління освіти Ніжинської міської ради Крапив‘янському С.М., військовому капелану, Народному Герою України о.Сергію, протоієрею Михаїлу Якубів, настоятелю храму святої Покрови і матушці Дарії, управляючій «Ощадбанком» Володько Н.І., депутату Ніжинської міської ради Чернишовій Л.Л., великій батьківській родині.
І вишиванки на дітях і дорослих, і Великоднє дерево, і Великодній кошик прибраний вишуканими писанками, уквітчаний первоцвітами, диво-крашанки і пасочки , сприймалися зворушливо, ніжно, по-родинному…
З віншувальним словом, Великодніми вітаннями звернувся до кожного малюка ніжно, тепло, зворушливо о.Михаїл, скроплюючи рясно всіх святою водичкою і щирими побажаннями світлого свята з врученням малюкам шоколадних яєчок.
Великодні обряди, пісні, веснянки і гаївки, смачна паска до яких з великим задоволенням долучилися шановані гості і батьки , надали святу особливого піднесення. Левову частину Великодніх пасок і святкових малюнків , за доброю традицією, батьківська родина, діти, педагоги передали військовому капелану о.Сергію для бійців АТО, які боронять незалежність України на Сході.
Нехай в кожному домі буде Мир і Хліб, а в кожному серці тиха молитва за Україну.

Завідувач ДНЗ №13 Примушко Н.М.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь