100-річний ювілей жительки Ніжинщини

 

 

 

 

Ніжинщина – край довгожителів. Ось і цього року керівники району вітали із 100-річним ювілеєм жительку села Сальне – Марію Іванівну Чуприну.
Вона народилась 5 травня 1919 року тут, у Сальному. І все своє життя прожила у рідному селі, вийшла заміж, народила 4-х дітей.
Про це повідомляє Ніжинська РДА.
Чоловік Марії Іванівни воював у Другу світову, і хоча вона дочекалась його з фронту живим, вдовою стала рано – у 1953 році. Тож виховувати дітей довелось самій, тому й тяжко працювала – 45 років дояркою на фермі.
Праця Марії Іванівни була оцінена на державному рівні. За радянських часів отримала – орден «Знак пошани», медаль «За трудову відзнаку», медаль «Звитяжна праця Великої Вітчизняної війни».

Сьогодні її доглядає молодший син – Василь Павлович, допомагає по господарству і невістка Надія Павлівна. Вони й зустрічали гостей з нагоди 100-річчя матері.

Приїхали побажати ще довгих років життя та міцного здоров’я ювілярці голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, його заступник Оксана Мелашенко, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Шевчун, Лосинівський селищний голова Володимир Андрієць, староста с. Сальне Ніна Броварчук та інші посадовці.

100-річний ювілей, Марія Чуприна

100-річний ювілей, Марія Чуприна

100-річний ювілей, Марія Чуприна

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь