9 травня у Ніжині: мітинг-реквієм, покладання квітів та пісні до сліз. ФОТО

 

 

 

 

Минають роки, все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. А відтак кожен з нас поділяє думку: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».

74 роки тому закінчилась Друга Світова Війна. 9 травня назавжди закарбувалося в історії нашого народу як день національного тріумфу, перемоги величі братерства. На передовій та трудовому фронті всі українці, серед яких і ніжинці, наближали омріяну перемогу.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

З нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Ніжині, біля Пам’ятного знаку загиблим в роки Другої світової війни воїнам-ніжинцям відбувся традиційний мітинг.

На мітингу відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника воїнам-визволителям, після чого присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих солдатів Великої Вітчизняної.

По завершенню мітингу на всіх присутніх чекав святковий концерт, в ході якого ніжинські солісти виконували душевні пісні на згадку про ті страшні часи війни. Присутні не стримували сліз…

Ми, ніжинці – українці, і ми ніколи не забудемо подвигу своїх дідів і батьків у Другій світовій війні.

фото Марини Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь