XХV Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті тренерів Ніжинщини

XХV Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті тренерів Ніжинщини Соломахи О.А., Оліфіренка С.В., Юрченка В.М. та боксера Рахмана Сабірова

Близько вісьмидесяти спортсменів з різних куточків України, беруть участь у XХV Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті тренерів Ніжинщини Соломахи О.А., Оліфіренка С.В., Юрченка В.М. та боксера Рахмана Сабірова, повідомляє офіційний сайт Ніжинської міської ради.

Урочисте відкриття турніру відбулося 10 травня у відокремленому підрозділі Національного університету біоресірсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут». Спортсмени змагатимуться у трьох вікових категоріях – юніори, молодь та чоловіки.

На відкриття турніру завітали депутат обласної ради Валерій Гавриленко, міський голова Ніжина Анатолій Лінник, заступник голови райдержадміністрації з питань гуманітарної сфери, політико-правових та соціальних питань Оксана Мелашенко, депутати міської ради , почесні суддів змагань, спортивний актив, громадськість та ЗМІ.

Захід розпочався з вшанування пам’яті померлих – хвилиною мовчання.

У вітальному слові міський голова Анатолій Лінник зауважив, що радий бачити усіх присутніх та учасників турніру пам’яті тренерів Ніжинщини та боксерів.

«Дуже приємно, що спорт живе та розвивається у нашому місті. Спорт формує характер, а такий вид спорту, як бокс, особливо, бо він загартовує не лише тіло та дух, а й формує цілеспрямованість та бажання до перемоги», – зазначив Анатолій Валерійович та подякував усім, хто долучився до проведення турніру, а учасникам побажав гарних поєдинків, витримки та перемог. Також додав “…що команда, яка посяде І місце у загальнокомандному заліку, отримає почесну нагороду – кубок від міського голови!”

Опісля привітальних слів та підняття державного прапора України спортсмени пішли готуватися до перших боксерських поєдинків.

Підведення підсумків та оголошення результатів змагань відбудеться 12 травня 0 15-00 годині в приміщенні спортивного залу Національного університету біоресірсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут»(НУБіП).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь