Перші електромобілі від “ЕлектроАльянс УА” отримав Ніжин

 

 

 

 

 Жителі українських міст поступово пересідають на електромобілі, роблячи великий крок у майбутнє. Відтепер таку можливість отримали ніжинці. 15 травня перші електромобілі від “ЕлектроАльянс УА” отримав Ніжин. Через два тижні з’являться вони і в Чернігові.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Сергій Охонько. «Ці авто не тільки збережуть довкілля, а й гаманці власників. Адже практично за три-чотири роки електрокар повертає витрачені на нього кошти за рахунок економії на пальному та заміні масел, фільтрів, ремонті двигунів. Для таких міст як Ніжин, Прилуки, Чернігів та інших районних центрів і ОТГ – це гарна інвестиція, адже здебільшого переїзди за день складають більш ніж 120 км. І коли ти витрачаєш на цю відстань близько 60 грн., а не 300 грн., то кожного дня настрій стає кращим! А зекономлені кошти краще витратити на сім’ю!» – йдеться в повідомлені.

Як вже писалося раніше, по місту встановлено близько 10 автозаправних станцій для електромоблів, і їх кількість буде збільшуватись. Близько 100 пунктів заправок планується встановити по області, аби власники сучасних автомобілів могли комфортно пересуватись по Чернігівщині. Бажаючі співпрацювати як по встановленню електрозаправочних станцій так й по допомозі у придбанні електрокара можуть звертатись за номером телефону 097 88 88 856. Також за цим номером ви можете замовити безкоштовний тест-драйв!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь