Вражаючі досягнення учнів Лосинівської ОТГ. ФОТО

 

 

 

 

Ось і проминув ще один навчальний рік, і знову жителів Лосинівки та гостей 17 травня вітало неповторне свято дитячої творчості – конкурс «Успішна дитина – майбутнє громади». Свято дитячих талантів і досягнень стало вже традиційним, і очікуваним для учнів шкіл Лосинівської ОТГ, їх батьків та педагогічних колективів. Проходив конкурс на базі Лосинівської ЗОШ I-III ступенів. Директор закладу Валентина Гапоненко радо вітала учасників та поважних гостей, серед яких були: депутати обласної ради Микола Шматок та Сергій Охонько, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат та головний спонсор заходу директор агрофірми “Лосинівська” Сергій Селютін, який зробив все можливе, аби захід пройшов на найвищому рівні.

Кожен з гостей з найтеплішими привітаннями вітав кращих учнів за їх вражаючі досягнення. Депутат Сергій Охонько висловив вдячність педагогам та батькам, які вкладають в дітей свою любов, терпіння і зусилля, надихаючи їх на щоденні кроки до самовдосконалення. Своє захоплення від побаченого дійства на сцені та оголошених досягнень, які здобули учні на районних, обласних та всеукраїнських конкурсах і змаганнях висловила помічник народного депутата Тамара Стратілат. Голова Лосинівської ОТГ Волидимир Андрієць побажав дітям, які творять майбутнє громади не зупинятись на досягнутому і впевнено йти вперед.

Проходило нагородження у 4 номінаціях: «Переможці олімпіад», «Творчість», «Спортивна слава». Також нагородили учнів, які брали участь у грі  «Сокіл» («Джура»)

Для кожного з нагороджених – це була визначна сторінка в його житті, адже для кожної дитини важливо розуміти, що те чим вона займається – цінують, і нею пишаються не лише батьки, вчителі, а й вся громада

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь