Мешканці ще двох ніжинських багатоповерхівок стали власниками відремонтованих під’їздів

 

 

 

 

Мешканці ще двох ніжинських багатоповерхівок по вул. Незалежності стали власниками відремонтованих під’їздів. Це стало можливим завдяки допомозі депутата обласної ради Сергія Охонька. До нього жителі  багатоповерхівок звернулись на початку року у ході зустрічі з виборцями. Оскільки  більшість мешканців – пенсіонери і малозабезпечені,  самостійно зробити ремонт в під’їздах їм не під силу. Фінансово забезпечити вирішення цього питання не могло і КП «СЄЗ».

Депутат відреагував на звернення жителів мікрорайону і згідно графіку, в квітні було завершено ремонти двох під’їздів за адресою: Незалежності, 44 під’їзд №1 та №8.

 

Аби перевірити результат робіт,  Сергій Охонько зустрівся з мешканцями будинку, які були вдячні за допомогу у проведенні якісного ремонту.  У свою чергу Сергій Миколайович зазначив. що це стало можливо завдяки співпраці з КП «СЄЗ», працівники якого виконали шпаклівку, побілку і фарбування під’їздів, аби ті виглядали свіжо та охайно.

“Радий, що можу долучитись до покращення житлово-будівельної сфери свого виборчого округу. Моя співпраця з мешканцями будинків та комунальниками стала вже традиційною. Тож, працюємо далі”, – коментує журналістам Сергій Охонько.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь