Ніжинська компанія заходить на ринок Сумщини

Жителі українських міст поступово пересідають на електромобілі, роблячи великий крок у майбутнє. 15 травня перші електромобілі від “ЕлектроАльянс УА”отримав Ніжин. Через два тижні з’являться вони в Чернігові. Незабаром ніжинська компанія зайде і на ринок Сумщини.

На початку червня компанія “ЕлектроАльянс УА” почне встановлювати по місту Суми електрозаправки. Близько 100 пунктів заправок планується встановити по області, аби власники сучасних автомобілів могли комфортно пересуватись по Сумщині.

Перші місяці компанія пропонує власникам ресторанів, готелів, автостоянок, магазинів, які мають вільні 7 кВт, встановити за власний рахунок заправну станцію і розподіляти прибуток. Тобто власники підприємств Сум, Ромнів, Шостки, Глухова, Конотопа, Пирятина та Охтирки мають можливість, не вкладаючи власних коштів, отримати зарядну станцію, яка збільшить приплив нових клієнтів до їх підприємств, зекономить зарядку власного транспорту, збереже довкілля, та забезпечить отримання відсотків від прибутку та покращать імідж підприємства.
Також “ЕлектроАльянс УА” відкриває продаж електроавтомобілів та інших авто з США та Китаю.

Конкретно про переваги, які отримають сумчани, придбавши електромобіль, ми запитали у засновників компанії «ЕлектроАльянс УА».

У коментарі журналістам Сергій Охонько зазначає: «Ці авто не тільки збережуть довкілля, а й гаманці власників. Адже практично за три-чотири роки електрокар повертає витрачені на нього кошти за рахунок економії на пальному та заміні масел, фільтрів, ремонті двигунів. Для  міст Чернігівщини та Сумщини  – це гарна інвестиція, а зекономлені кошти краще витратити на сім’ю!»

Економічність електрокарів вражає
Їздити на авто з електродвигуном дешевше в рази, аніж заливати паливо. Наприклад, у деяких автівок розмір батареї дорівнює 24 кіловат/годин. Зарядити таку батарею коштуватиме приблизно 50 гривень. Зарядки вистачить на 100-150 кілометрів. А щоб проїхати таку відстань на паливному двигуні треба використати 10-12 літрів, що коштує близько 300 гривень. В цілому, за 3-5 років електромобіль економить тільки на різниці в заправці вартість самого авто, не говорячи вже про те, що в нього немає замін масел та фільтрів, що теж полегшує фінансово утримання авто.
«ЕлектроАльянс УА» вже веде тісну співпрацю з міськими радами, комунальними підприємствами та пропонує перехід службового транспорту на електромобілі. Вже є бажаючі запустити в містах й електроавтобуси для перевезення пасажирів та використовувати комунальними підприємствами спецтехніку. І якщо міські ради тільки почали роботу в цьому напрямку, приватні компанії жваво переходять на електромобілі. В більшості – це великі й малі організації які мають кур’єрську службу, таксофірми та організації, що мають велику кількість транспорту.
Та й населення за останній рік втричі збільшило купівлю електромобілів удвічі і зараз в Україні їх близько 10 000 одиниць.

Всі розуміють, що за цим видом транспорту – майбутнє!
Компанія «ЕлектроАльянс Уа» має наміри зробити Суми зручним містом для електромобілів, збільшивши кількість електрозаправок. Бажаючі співпрацювати як по встановленню електрозаправних станцій, так й по допомозі у придбанні електрокара можуть звертатись до колл-центру за номером телефону 097 88 88 856. Також за цим номером ви можете замовити безкоштовний тест-драйв і відчути всі переваги інноваційного автомобіля!

Команда компанії розраховує на співпрацю з підприємцями та владою Сумської області задля втілення нових технологій, які б зменшили власникам фінансові витрати та зберегли довкілля.
Разом з нами у майбутнє!!!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь