У Ніжині валяться дерева

 

 

 

 

День 21 травня виявився досить вітряним, а подібна погода завжди приносить в Ніжин якісь “сюрпризи”.

Сьогоднішній день не був виключенням, й “подарував” ніжинцям можливість випробувати свою вдачу. Мова йде про повалені дерева, які “виростають” після буревію наче гриби після дощу у кожному куточку Ніжина.

Декілька повалених дерев надіслали нам не байдужі ніжинці.

Перше дерево було повалено по вулиці Богдана Хмельницького, недалеко від парку Т. Шевченку, за словами свідка падіння Катерини Охріменко воно впало просто перед нею та обірвало електродроти. Також Катерина стверджує, що мешканці неодноразово зверталися з проханням прибрати це дерево.

Друге дерево було невеличке, але впавши комусь на голову могло призвести до фатальних наслідків. Свідки повідомили, що воно знаходиться по вулиці Незалежності навпроти магазину автомобільних запчастин.

Стосовно третього дерева ситуація досить цікава й досі наражає на небезпеку містян. За словами свідків верхівка берези зламалася й висить між будинком та проїжджою частиною вулиці Об’їжджа. На світлині добре видно, що гілка нависає прямісінько над пішохідною зоною під будинком, якщо зламається остаточно може наробити чимало лиха.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь