Як проходили останні дзвоники у ніжинських школах та ліцеї

 

 

 

 

Ще один навчальний рік дійшов кінця. Сьогодні, 24 травня, для школярів та випускників пролунали “Останні дзвоники” – це завжди урочиста подія, підведення підсумків навчального року, що минає та ще радість для дітей, адже починаються літні канікули. Ошатні та усміхнені дітлахи з квітами в руках зранку поспішали до стін своїх навчальних закладів на свято. В багатьох школах міста на урочистих “лінійках” лунали вітання за досягнуті результати в навчанні, побажання гарного літнього відпочинку учням та успішних результатів ЗНО випускникам.

Учнів, вчителів та батьків із закінченням навчального року вітали представники міської влади і освітяни.

За традицією на урочистих лінійках найкращих учнів нагороджували грамотами та подяками, співали пісні, танцювали вальс, проводжали шкільне життя, запускаючи повітряні кульки.

Для когось сьогоднішній шкільний дзвоник став дійсно останнім, а для інших учнів він ознаменував завершення навчального року та подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Бажаємо всім школярам активно відпочити на канікулах та набратися яскравих незабутніх літніх вражень, зустріти добрих і надійних друзів. А цьогорічним випускникам – правильного вибору своєї життєвої стежини. Нехай цей останній дзвоник стане вдалим стартом у самостійне життя для вас, а учителям додасть сил і натхнення на нові звершення на такій нелегкій ниві виховання та навчання молодого покоління!

ЗОШ №7

Міський ліцей
ЗОШ №2
ЗОШ №10
ЗОШ №8
відділу інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю Катерина Симоненко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь