«Освітній хайп» у Ніжині!

 

 

 

 

Фестиваль освітніх інновацій «Освітній хайп» відбудеться 8 червня 2019 року у Ніжині для презентації проектів культурного та соціального напрямків учасників освітнього проекту «Відкривай Україну».

Проект «Відкривай Україну» четвертий рік навчає школярів 7-11 класів змінювати міста.

Участь у проекті бере молодь від Щастя до Хуста, від Броварів до Татарбунарів.

Конкурсантів у форматі квесту навчають виявляти проблемні сфери малої батьківщини та шукати шляхи їх вирішення.

Проекти учасників рятували міську екологію, захищали права тварин та рятували дітей.

Всі команди на цілий рік готові відмовитися від прогулянок, концертів та свого звичного дозвілля, аби бути почутими й зробити свої рідні міста такими, де комфортно буде жити всім. І вже 8 червня поділяться своїми напрацюваннями з вами!

Формат регіонального півфіналу передбачає наступні блоки:

  1. Конкурс проектів – презентація проектів півфіналістів перед конкурсним журі, до складу якого входять бізнесмени, представники влади та громадських організацій, діячі культури та освіти, для визначення однієї команди переможців регіону, що братимуть участь у фіналі проекту у м.Києві;
  2. Панельні дискусії та круглі столи – запрошена група експертів для обговорення актуальних питань в освіті. В кожному регіоні передбачено обговорення одного актуального питання;
  3. Виставкова зона (ярмарок проектів/стартапів) – презентація проектів команд-учасниць «Відкривай Україну» та презентація інших молодіжних проектів та ініціатив освітніх інституцій міста перед широким загалом гостей та місцевим бізнесом.

Чекаємо саме на вас!

Асистент проекту
Мегедь Марія

Детальніше за посиланням: coukraine

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь