Юні ніжинські гонщики – призери обласних змагань

 

 

 

 

Минулого тижня з 24 по 26 травня 2019 року на аеродромі сільгоспавіації, що розташовується по трасі “Київ-Чернігів” між селами Красне та Топчіївка відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу, повідомляє управління освіти Ніжинської міської ради 

Як не дивно, на Чернігівщині цей вид спорту, що являє собою гонки на простих гоночних автомобілях – картах, досить популярний. Цьогоріч позмагатися за медалі незвичних змагань приїхали команди з міста Глухів (Універ-рейсінг), клубу «Бориспіль-карт», Ніжинської СЮТ, Остерської СЮТ, Менської СЮТ і, звісно, господарі траси – чернігівці.

Гонки проходили у різних класах картів: “Піонер-Н”, Піонер-Н-міні”, “Піонер-Б”, “Кадет”, “Популярний-М” та “125-безкоробка”.

Журі, як і годиться, розподілило переможні місця, але головне не п’єдестал, а участь юних гонщиків у змаганнях, можливість перевірки власні  сили, відточити вміння керувати картом.

Команда ніжинців достойно представила місто та СЮТ. Юні картингісти з Ніжина у складі: Алдабаєва Ярослава, Кікіна Дениса, Ковтуна Богдана та їх наставника В. І. Опанасенка \успішно виступили на гонках і здобули ІІ та ІІІ місце в шосейно-кільцевих перегонах в класі машин “Популярний-Ю” та “Піонер – Б (4т)”!

Вітаємо юних гонщиків та бажаємо нових перемог.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь