Ніжинці почали неофіційний пляжний сезон, а чи готовий пляж? ФОТО

 

 

 

 

КУПАЛЬНИЙ СЕЗОН У НІЖИНІ ВІДКРИВАЮТЬ 1 ЧЕРВНЯ

1 червня у Ніжині відбудеться відкриття пляжного сезону. Це означає, що з цього дня розпочне роботу сезонний пост, відповідальним за який є КП «ВУКГ».

Місцем відпочинку людей на воді в 2019 році визначили лівий берег р.Остер в районі вул.Коцюбинського, повідомляє nizhynnews.

Хоча неофіційно купальний сезон на ніжинському Острі розпочатий як мінімум з середини травня. Навіть зранку у робочий день на міському пляжі багато людей, багато дітлахів з мамами, молоді.

Це й не дивно, адже після того, як облагородили пляж, встановили мангали, столики та лави, вбиральні, роздягальні, поручні та східці до водойми, завезли пісок для дітей у пісочницю, встановили попереджувальні знаки «Купатися заборонено», місце для рятувальника, із наявністю аптечки та ліків в ній та рятувального спорядження для рятувальника (круг, рятувальні жилети, ласти та ін.), отримали досить непогане місце відпочинку.

Пляжна зона має протяжність 150 метрів. Глибина річки в районі пляжу складає до 3 метрів. Тобто розгулятися є де.

Все це дуже по сучасному і дещо незвично для ніжинців. Тому влада міста розраховує на цивілізоване ставлення до зробленого.

Як повідомляє Офіційний сайт ніжинської міської ради, 31 травня комісія, яка складається з першого заступника міського голови Григорія Олійника, начальника управління ЖКГ та Б Анатолія Кушніренка, начальника Ніжинського МРУ ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Віктора Рафальського, начальника Ніжинського міжрайонного управління водного господарства Володимира Тарасенка, начальника відділу з питань НС та ЦЗН Геннадія Чернишова та інших, виїхали на місце для перевірки готовності міського пляжу до відкриття (справності човна, рятувального спорядження та обладнання).

Тож 1 червня офіційне відкриття купального сезону у Ніжині, який закінчиться 31 серпня цього року.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь