Невгамовні ніжинські ліцеїсти у літньому таборі

 

 

 

 

Літо – пора відпочинку, веселого настрою і незабутніх емоцій. 4 червня учні Ніжинського міського ліцею вкотре прийшли до закладу, але вже не вчитися, а відпочивати. Протягом трьох тижнів у літньому таборі “Школа успіху” на них чекає активне життя: незабутні екскурсії, цікаві навчальні заняття, спортивні змагання, квести, відеоподорожі, приємні миті спілкування з вчителями, вихователями й, звичайно, один з одним.

Свій перший день у літньому таборі ліцеїсти почали зі святкової лінійки, на якій “запалили” усіх присутніх веселим настроєм. Усі присутні мали змогу почути захоплюючу віршовану історію під назвою “Чудо в черевику” від учениці І історичного класу Мірошниченко Дарії, яскравий флешмоб подарували учні І історичного класу, чудову пісню виконали учениці І математичного класу Пархоменко Ольга та учениця І лінгвістичного класу Шуст Каріна.

Загони “Патріотичний десант” та “STEM-ENERGY” провели цікаве дозвілля на навчальних заняттях й переконалися, що в ліцеї можна не тільки підкорювати вершини навчання, але й весело відпочивати.
Бажаємо всім протягом трьох тижнів зміни шаленого, незабутнього, приємного відпочинку!

Джерело: Ніжинський міський ліцей

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь