Умови в електричках обурюють ніжинців

 

 

 

 

Фейсбук знов рясніє обуренням та фото з електричок Ніжин-Київ і зворотнього напрямку. Так, сьогодні, 11 червня, мешканка нашого міста Оксана Пилипенко додала ще одне фото, підписавши його: “Ось так ми сьогодні їхали з роботи електричкою Київ-Ніжин, вид із тамбура!”. На фото видно, що у вагоні, й в тому самому тамбурі, яблуку ніде впасти. Ніжинці-зарабітчани називають ці дві години, поки їдуть на роботу чи додому, нестерпними.

Раніше ми писали: Пасажири робочих електричок вимагають збільшити кількість вагонів

Проблема як ніколи на часі, адже – літо, спека, у вагонах людям немає чим дихати, а вагонів всього шість, і люди в них почувають себе, як оселедці в бочці. Нагадуємо: на сайті електронних петицій (Офіційне інтернет-представництво Президента України) 4 червня було опубліковано петицію з проханням збільшити кількість вагонів електропотягів вищезгаданого напрямку (до 8 або ще краще – 10) на ранкові години (з 6:00-8:00) i у вечірній час (з 18:00-21:00).

Доводимо до відома, що на сьогоднішній день збір підписів на підтримку петиції триває і набрала вона лише 288 голосів із 25000 потрібних. Залишилося 85 днів для підтримки! Для того, щоб підтримати дану ініціативу, перейдіть за посиланням: Офіційне інтернет-представництво Президента України

https://petition.president.gov.ua/petition/58648?fbclid=IwAR3U6ImeU8vbXV7LXvQFILc8d-lLs9Y3pbo29qVYVJJ-VhSkDu7URwftS6g

Валентина Пильник

Джерело: mynizhyn

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь