“Замкнуте коло”: хтось латає, а хтось руйнує ніжинські дороги

 

 

 

 

У Ніжині ремонтують дороги, а невдовзі їх руйнує багатотоннажний транспорт.
Питання руйнації ніжинських доріг було підняте в ході обговорення презентації Стратегії розвитку міста. Прозвучала пропозиція звернутись до керівництва агрокомплексів, які розташовані на території та поблизу Ніжина, аби врегулювати цю проблему, яка проявляється в понівеченому асфальтному покритті, постійний ремонт якого бюджету міста «не по гаманцю».

Повідомляє сайт “Нежатин”.

фото з мережі

На це міський голова Анатолій Лінник зауважив, що дійсно, транспорт агрокомплексів розташованих на території міста впливає негативно впливає на стан дорожнього покриття. Проте, практика показує, що відстежувати його пересування по Ніжину важко.
Треба зазначити, що дані дії є в компетенції поліції. І штрафи водіям багатотоннажного транспорту систематично виписується. От тільки складають вони 250 грн, що взагалі, можна сказати, копійки для підприємств, що зароблять мільйони. Тож, водіям дешевше заплатити штраф, ніж їхати в об’їзд.
Та вихід для Ніжина є. Наразі ведеться будівництво зручної об’їзної дороги, що має значно зменшити потік транспорту по Ніжину. Окрім того, як зазначив заступник міського голови Григорій Олійник, робляться кроки задля облаштування земельної ділянки для відстою та перевантаження багатотоннажних транспортних засобів.
І все ж члени оргкомітету зійшлись на думці, що врегулюванням цього питання по містах України має займатись Верховна рада, а саме — внести зміни до нормативно-правової бази.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по ““Замкнуте коло”: хтось латає, а хтось руйнує ніжинські дороги

  1. На независимости есть рынок,где постоянно стоят 1-2 фуры, ради интереса позвонил в полицию и спросил допустимо ли что 40 тонные фуры стоят в городе,ответили что нет, прислали минут через 15 патрульную машину, но доблестные полицейские даже из машины не вышли, постоял их аутлендер 5 минут и уехал, видимо полиция у нас в городе хорошо прикормлена торгашами базарными !!!!!!!!

Залишити відповідь