Медиків Ніжинської ЦМЛ вітали з професійним святом (фото)

 

 

 

 

Янголи в білих халатах, рятівники людства, помічники Бога на землі — це все про медичних працівників-лікарів, медичних сестер та молодшого медичного персоналу. Не зважаючи на втому та виснаження, святковий або вихідний день, вони завжди на варті нашого здоров’я.
За свій подвиг та відданість медпрацівники заслуговують нашої шани та вдячності.
У переддень свята Дня медичного працівника, яке відзначається цьогоріч 16 червня, в Ніжинській ЦМЛ ім. М. Галицького відбулися урочистості.
Щирі слова вдячності, побажання добробуту та здоров’я звучали з уст не лише Олександра Костирка, керівника Ніжинської ЦМЛ ім. М Галицького, зокрема багато теплих вітань були від представників влади: Заступника міського голови Григорія Олійника, представника народного депутата Олександра Колоди та керівника Ніжинського земляцтва Олександра Харченка.
Найкращим представникам своєї професії були вручені грамоти та подяки.
Також всі відділення отримали корисні подарунки. Зокрема електрочайник від керівництва та профкому лікарні й багато практичного та смачного від інших поважних гостей.

Треба зазначити, що атмосфера в ході святкування була по-домашньому теплою та радісною. Ніжинські підлітки подарували медпрацівникам прекрасну творчу програму, а головний лікар Олександр Костирко навіть станцював для свого колективу.
Редакція сайту “Нежатин” щиро вітає всіх янголів-рятівників в білих халатах з професійним святом. Бажає наснаги, вдячності від пацієнтів та колег та фінансового благополуччя всім медичним працівникам!

Лілія Журко

Фото автора

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь