У Ніжині “джунглів” не буде?

 

 

 

 

Косовиця у Ніжині – у розпалі. Косять всюди і все. Принаймні, так звітували сьогодні, 13 червня, керівники комунальних підприємств під час щотижневої наради.

Так, керівник КП “ВУКГ” Владислав Корман заявив, що з скверами по місту вже закінчили. “Сьогодні косили біля памятника Л. Губіній, Миколаївського собору і вже перейшли на вулицю Покровську, – прозвітував Корман. – А ще задача на сьогодні – привести до ладу вулиці Синяківська та Озерна”. До Набережної обіцяють приступити завтра: облагородження зелених зон почнеться від Керосинового мосту, потім перейдуть на лівій бік Остра і почнуть косити до вулиці Театральної.

Також В. Коман похвалився, що сьогодні о четвертій ранку працівники “ВУКГ” підстригли всі кущі. Всього від вищезгаданого підприємства косить траву по місту п’ятеро працівників. Ще керівник поскаржився, що в таку спеку зламався “КРАЗ”. “Люди з косами витримують, а техніка – ні”,– додав він.

До розмови долучився директор Комунального Ринку Володимир Павлюченко, який додав, що в ході виконання робіт біля ринку Покровського його працівниками було виявлено нічию територію, а там – “вовки виють”. Кому належать зарослі – поки що невідомо.

Валентина Пильник

mynizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь