Політичні баталії в Фейсбуці і їх наслідки

 

 

 

 

Політика – справа брудна, якщо її роблять люди з брудними руками, і замість того, щоб «вимити» їх, починають торкатись інших…
У Ніжині ця тенденція зараз спостерігається як ніколи. Чи помічають це свідомі люди? Звісно, так. А от більш далека громада від цього, сприймає все за «чисту монету» і в результаті бачить ситуацію в місті через «криве дзеркало».

Нещодавно в ЗМІ вийшла стаття, в якій мова йшла про звинувачення певних осіб у намірі захватити владу в Ніжині.

Читати по темі: Кримінал захоплює ціле місто

Стаття досить резонансна, адже якоюсь мірою «проливала світло» на нинішню політичну ситуацію в Ніжині. Активні користувачі Фейсбук не втримались від коментарів. Один з перших, власне про кого і йшла мова у статті, Анатолій Гунько в коментарях звинуватив депутата обласної ради Сергія Охонько в оприлюдненні цієї статті.

На що Сергій Охонько висловив припущення, що це провокація в його адресу, і вірогідно, що його замовили правоохоронним органам.

Звинувачення в сторону тих, чи інших політиків вже рясніють мережею Фейсбук у вигляді різних матеріалів. Під ними ж точаться «перепалки» і обвинувачення один-одного в чомусь. Проте, чи висловлюються вони в очі і вирішуються в ділових розмовах? Скоріш за все, ні. Адже комусь вигідно робити це на публіку, і щоб в цих діалогах брала участь громада, яка не володіє у повній мірі інформацією про наміри політиків, котрі представляють наш округ. Та в усього цього є наслідки як для ніжинців, так і для депутатів.

Сьогодні Сергій Охонько повідомив редакції нашого видання, що після півторарічної тиші з боку поліції по справі з обшуками, правоохоронні органи раптово здійснили декілька перевірок та вилучили документацію у ніжинських підприємств.
«Це підтверджує взаємозв’язок наведеної мною інформації щодо зацікавленості мною як депутатом певних осіб, які намагаються заволодіти владою у місті. Після того як я відверто їм відповів, що явно їм стало не до вподоби, правоохоронні органи знову почали здійснювати тиск на мене», – коментує Сергій Охонько.
Цікавим є і той факт, що «фейкові» статті і звинувачення поширюються і на народних депутатів, які  мають чисту репутацію. Але знову ж таки, на часі вибори до парламенту і в кандидатів, які не встигли за цей час проявити себе, залишається лише одне – «топити» інших, аби за рахунок цього «вигребти» самим. Сподіваємось на свідомість ніжинців і на їх вміння реально оцінювати наміри політиків.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь