Ніжинці бідкаються, влада розводить руками або Знову про графік руху автобусів

Відсутність графіку руху ніжинських автобусів піднімалось вже не раз.

Не так давно ніжинці підписали петицію, яка в короткий термін набрала необхідну кількість голосів щодо прохання у будь-який спосіб розмістити цей графік на автобусних зупинках міста. При розгяляданні петиції у березні на міськвиконкомі влада знову “розвела руками”. Люди продовжили бідкатись…

Повідомляє сайт “Нежатин”

Минуло три місяці і про актуальність питання на черговому засіданні виконкому заговорив секретар міської ради Валерій Салогуб.  Приводом стало довге очікування і півгодини автобусу у вечірній час. Хоча, по графіку інтервал має складати не більше 15 хвилин. На це представник перевізників підкреслив, що у вечірній час збільшуються інтервали руху, бо пасажирів  не так багато, як вдень. Та чи знали про це люди, і чи було їх про це попереджено? Звісно – ні.

“Якби знати точно, о котрій приїде авто, можна розрахувати свій час”, – звернувся до перевізників Валерій Салогуб.

Знову ж конкретного рішення по цьому питанню прийнято не було. Свої пропозиції жодного разу не озвучив і транспортний відділ. Натомість постійно ніжинці читають у ЗМІ про те, що це неможливо. Така собі “невиконувана місія”, і графіка як не було, так і немає. Головуючий засідання дане питання поставив на контроль, та чи дасть це результати?

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь