Відкритий чемпіонат міста зі швидких шахів: ніжинці – кращі!

 

 

 

 

Цими вихідними у шаховому клубі ДЮСШШ відбувся відкритий особисто-командний чемпіонат міста з швидких шахів, в якому взяли участь 44 учасники з Чернігова, Прилук, Носівки, Шостки, Конотопа, Ромнів, Баришівки, Куликівки, Дорогинки та з Ніжина; 16 з них – КМС, решта – першорозрядники.

Організували та провели змагання – міський відділ з питань фізичної культури та спорту та міська федерація шахів, яку очолює депутат обласної ради Сергій Охонько. За регламентом  було проведено 9 турів за швейцарською системою, контроль часу – 10 хвилин + 5 секунд за хід. В особистому заліку кращими стали: Володимир Примиренко (Ніжин) – 7,5 очок з 9 можливих, Денис Стеценко (Ніжин), Микола Коломієць (Шостка) – по 7,0 з 9. У командному заліку (склад команди – 4 шахісти, за трьома кращими результатами учасників) теж перемогла збірна Ніжина (В.Примиренко, І.Вітер, Д.Стеценко, І.Рудік), 19,5 очок з 27 можливих; 2 місце – Шостка ,18,0 з 27; 3 місце – Чернігів, 17,5 з 27.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними призами. Відбувся чемпіонат за підтримки депутата Сергія Охонька, який неодноразово наголошує, що такий вид спорту як шахи має розвиватись в Ніжині, і такі чемпіонати сприяють цьому, підштовхуючи ніжинських шахістів до перемог і жаги бути кращими в області, що і підтвердив результат даних змагань.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь