Люди повинні мати робочі місця, тому наше основне завдання – залучити інвесторів до Чернігівщини!

 

 

 

 

*Імідж

Сьогодні ми провели інтерв’ю із кандидатом у народні депутати України по 209 округу, очільником районної ради Олегом Бузуном.

  • Пане Олеже, розкажіть, що для Вас значить депутатська діяльність?

Для мене депутатська діяльність є логічним продовженням управлінської служби, первинним завданням якої було та залишається забезпечення округу робочими місцями. Не допустимим є той факт, що значна частина наших співгромадян проводять 5-6 годин у електричках добираючись на роботу.

У вас може виникнути закономірне та логічне питання: «Чому про цю проблему я заговорив тільки напередодні виборів?». Але, це питання цьому питанню я постійно приділяв особливу увагу.

Так, за період діяльності у районі я не тільки сприяв соціальному розвитку регіону, благоустрою сільських територій, тощо. З моєї ініціативи на території Ніжинського району запрацював проект «Clima East: Збереження та стале використання торфовищ». Також функціонують такі компанії, як: ТОВ «Ніжин Агро», ТОВ «Баришівська зернова компанія», ТОВ «Дружба нова», нині ‑ «Kernel», ООО «Комбікормовий завод Піаст-Нізжин».

Сформовані та успішно розвиваються фермерські господарства «Липоворізьке», «ФЛЕШ», «Мединщина», «Терешківське», «Деметра».

В цілому робочими місцями забезпечено близько 1000 осіб. Звичайно ж – це, як то кажуть «крапля в морі» для такої великої громади, як 209 округ, проте, це вже гарний початок, який і надалі, планую продовжувати.

  • Яким ви бачите перспективи розвитку регіону?

Чернігівська та Сіверська землі мають усі передумови для розвитку: це і родючі землі й працьовиті люди. Саме, тому, необхідно привертати інвестиції, створюючи підприємства та фабрики аби люди могли працювати та достойно заробляти.

Поряд із цими залучення інвесторів неможливе без розвитку інфраструктури. Відтак, необхідно відремонтувати дороги, а подекуди їх і просто заасфальтувати. Адже, страшно сказати: на порозі ХХІ сторіччя, а у містах, що там вже про села говорити, не усі дороги заасфальтовані, люди у мокру погоду пройти не можуть, машини застрягають.

Також, вважаю за потрібне поступово забезпечити громаду комунальним транспортом. Наявність комунального транспорту забезпечить якісне функціонування, особливо віддалених регіонів, й відповідно, сприятиме їх розвитку.

  • Ви балотуєтесь у народні депутати України. Що, є основою Вашої передвиборчої стратегії?

Серед іншого варто виділити мораторій на продаж землі. На сьогоднішній день земля – це майже єдиний ресурс, який залишився у нашій країні. Саме земля і годувальниця і джерело невичерпної наснаги для тих хто на ній живе та працює.

  • Як ви ставитесь до ваших опонентів по передвиборчих перегонах?

На моє глибоке переконання – ми не є опонентами.

Кожен із претендентів на почесне звання народного депутата України бачить свою стратегію розвитку для регіону. Тому, головне питання тут варто формулювати не про те, «Хто з учасників виборчих перегонів прийде у систему законодавчої влади?», а про те, щоб кожен із депутатів дотримувався свого слова даного виборцям, дбав про інтереси людей і був дійсно достойним представником волі громади.

  • Щиро дякую вам за інтерв’ю. Описана Вами перспектива для нашого округу доступна для розуміння. З моєї точки зору, у ній нічого зайвого. Усе виважено та структуровано, тому, бажаю вам виграти й втілити задумане у подальшій діяльності.

Від себе хочу додати, що знаю Олега Бузуна особисто, як чесну та відкриту людину, готову постійно вчитися й примножувати добрі справи.

Як управлінець, кандидат працює на Чернігівщині протягом останніх 10-и років. Його діяльність прозора та зрозуміла громаді.

Відтак, варто голосувати за кандидата, який живе та працює у своєму окрузі, де живуть його рідні та близькі!

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь