Для нужденних сімей з дітками пропонують безкоштовні будинки на Чернігівщині

 

 

 

 

Соціальні працівники і вчителі Борзнянщини звернулись до соціального проекту «Дякую» з пропозицією допомогти з домівкою тим, хто цього дійсно потребує.

Про це написала власниця безкоштовного магазину «Дякую», громадська діячка Юлія Гребнєва на сторінці проекту у Facebook.

За проханням Юлії, наводимо нижче повний текст запрошення від жителів Борзнянщини.

«Ми живемо на Поліссі – в одному з наймальовничіших куточків Укаїни. Село оточують ліси, багаті на гриби, малину, чорниці, суниці. До Десни простягаються неозорі луги. А на березі річки видніються стіни давнього монастиря. Неподалік мальовниче озеро, в якому все літо знаходять прохолоду відпочивальники. На території села є школа, клуб, дитячий майданчик, медпункт, пошта, магазини. Працює більшість людей в сільгоспідриємстві. Маємо зручне сполучення з містом Ніжин (автобус у будні тричі, а в вихідні 5 разів). Але є чимало нежилих хат, тому ми хочемо запросити до себе і надати безкоштовне житло, матеріальну допомогу родині з дітьми шкільного віку. Приїжджайте, з нетерпінням чекаємо на вас», – йдеться в повідомленні.

Отже, ті, кого зацікавила ця пропозиція або ті, хто знає, кому потрібна домівка, звертайтесь безпосередньо до магазина «Дякую» або напишіть особисте повідомлення Юлії Гребнєвій.

Джерело ВИСОКИЙ ВАЛ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь