Жінок запрошують на роботу в електротаксі «Лідер»

 

 

 

 

На дорогах Ніжина з’явились екологічно чисті автомобілі, які працюють в службі таксі «Лідер». Для містян – це новація, адже по всій країні служб таксі, які надають такі послуги – одиниці. А таке маленьке місто як Ніжин змогло зробити великий крок на зустріч природі та сучасним технологіям водночас. Таксі “Лідер” відкриває нові можливості і запрошує на роботу жінок. Про відкриті вакансії повідомили в адміністрації фірми:

“Наша служба таксі «Лідер» відкриває нові можливості для ніжинців. Оголошуємо НАБІР на РОБОТУ водіїв саме ЖІНОК. Це є дуже символічним, адже ми говоримо про екологічно-чистий транспорт, водієм якого бути безпечно та комфортно в усіх сенсах цих слів. Саме тому для жінок — це буде гарна можливість спробувати себе у такій роботі. Окрім того і заробіток достойний».

Більш детальну інформацію можна дізнатись за телефоном 0679666123.

Перше питання, яке скоріш за все, зацікавить містян: «Чи підвищиться тариф?»
В адміністрації повідомили, що зростання тарифу не буде. Натомість, зросте комфорт пересування по місту, адже автомобілі практично нові та ще й водії – жінки, які більш виважені у своїй роботі.

Про те, як зародилась ідея модернізувати звичайне таксі в екологічно-чисте розповів журналістам сайту «Нежатин» засновник фірми «Лідер» Сергій Охонько:

“Ця ідея в мене виникла два роки тому. Тоді ми взяли на тестування один електромобіль. Він зарекомендував себе з позитивної сторони й ми почали системно планувати розвиток у цьому напрямку нашого регіону. Першим кроком було встановлення електрозаправних станцій та продаж електрокарів в Чернігівській області. Наступний крок — запровадження електромобілів у службі таксі “Лідер”. І третій крок, над яким ми зараз працюємо — набір жінок для роботи в екотаксі. В майбутньому плануємо розвиток сфери екологічно чистого транспорту в Чернігівській та Сумській областях. Загалом продаж електромобілів і встановлення електрозаправок здійснюватиметься по всій Україні і це поступовий процес. Наразі ми вже маємо багато заявок на доставку електрокарів з Америки, адже собівартість використання такого автомобіля складає економію майже в десять разів в порівнянні з автомобілем на паливному двигуні. І найголовнішим є те, що ми бережемо наше довкілля і робимо рідне місто більш європейським та екологічно чистим”.

Таким чином Ніжин змінює свій статус, адже прагне йти європейським шляхом та в ногу з технологіями. І наразі – робить це впевнено. Приїжджаючи сюди, всі, хто захоче скористатись послугами даного таксі, розумітимуть, як у нас ставляться до збереження чистоти повітря, яке вдихають наші легені.

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Жінок запрошують на роботу в електротаксі «Лідер»

  1. Відповідно до Конституції України будь-яке пряме або непряме обмеження прав чи встановлення прямих або непрямих переваг при укладенні, зміні та припиненні трудового договору залежно від походження, соціального і майнового стану, расової та національної приналежності, статі, мови, політичних поглядів, релігійних переконань, членства у професійній спілці чи іншому об’єднанні громадян, роду і характеру занять, місця проживання не допускається.

Залишити відповідь