Їдемо на «Хутір Рибацький»! Буде і рибалка, і пляж і їжа на пірсі!

Мода на тематичні ресторани охопила Україну вже давно. З кожним роком, кількість закладів, присвячених переказам глибокої давнини, збільшується, а їх популярність серед відвідувачів залишається на високому рівні.

«Американці не проти заїхати в українську глибинку і поїсти нашого борщу»

Одним з кращих закладів був і залишається ресторанний комплекс в с. Хвилівка “Хутір Рибацький”, який не має аналогів в окрузі. Він популярний як серед українських жителів, так і серед іноземців, і американці не проти заїхати в українську глибинку та поїсти нашого борщу! “Так, до нас заїжджали зарубіжні гості, у них був тур по Україні, і “Хутір Рибацький” їм порекомендувала одна з турфірм – розповідають працівники ресторану – причому вони були приємно здивовані не лише національною кухнею нашого ресторану, а й самим інтер’єром”. Також гостями Рибацького є і відомі співаки і політики.

На «Хуторі Рибацькому» атмосфера навіяна українською старовиною: тут вам і скрині століття так вісімнадцятого, причому оригінальні, деякі речі навіть без реставрації, а також прядки, вишиванки, весла, різні старовинні статуетки. Причому, інтер’єр ресторану оформлений у поєднанні з сучасністю, що надає йому право називати себе вишуканим, а точніше – мати свою візитну картку. Перераховувати можна дуже довго, але краще побачити все це на власні очі.

Страва вихідного дня і тандир

Шеф-кухар “Хутора Рибацького” Іван майстерно адаптував національну українську кухню зі східною, під смак любителів вишуканого колориту. Меню від “найсмачнішого” кухаря включає безліч блюд української кухні, приготованої на тандирі. Тандир – це піч-жаровня, мангал особливого виду для приготування їжі у народів Азії. Мангал поширений в Азербайджані, Вірменії, Казахстані, Монголії, Росії, Узбекистані, Таджикистані, Туркменії і Японії.

Страви, які часто замовляють на «Хуторі Рибацькому» – це традиційний шашлик, смажений короп та філе скумбрії, деруни, сало з часником, вареники з м’ясом, овочі гриль, м’ясні стейки, тощо.

 

“Як заграє дзвінко музика троїста:

чути, що весілля від села до міста

чарівна сопілка, скрипка і цимбали,

так іще ніколи весело не грали”.

 

Родзинка сезону

З повною впевненістю можна так сказати про літню терасу (пірс) на “Хуторі Рибацькому”, яка налічує 120 гостей ресторану. Святкують тут приємні та головні події в житті: це і весілля, і христини, Дні народження, тощо.

Відвідувачі ресторану можуть вибирати: поїсти в будиночку або ж на пірсі, який розташовано прямо на воді. Тут гарні дерев’яні столики, а паралельно до них – затишні крісла для відпочинку, де можна розслабитися, і просто сидіти дивитися на воду.

«На пірсі велика територія для відпочинку, і він стоїть прямо на воді! – каже генеральний директор «Хутору Рибацького» Владислав Чернега – і суть в тому, що можна дозволити собі посидіти біля води не «просто неба» на траві, а цивілізовано відпочити».

«Фішка» ресторанного меню від шеф-кухаря, яка особливо популярна для весільного застілля – свинна корона запечена з овочами.

Причому, ресторан організовує та обслуговує виїздні заходии будь-якого формату (бенкет, фуршет, барбекю, кава-брейк) зі смачною та ситною їжею, де вас обслуговуватиме висококваліфікований персонал.
Працює «Хутір Рибацький» цілодобово та щосезонно.
І дійсно, невдоволених клієнтів тут іще не було. І звичайно ж їх можна зрозуміти – прекрасна кухня, свіже повітря, розваги, ігри та привітний персонал. І ви можете самі в цьому переконається, відвідавши “Хутір Рибацький”, і не виключено, що ресторан незабаром чекає значне збільшення кількості своїх прихильників.

«Хутір Рибацький» – смачне життя
Чернігівська обл, Ніжинський р-н
с .Хвилівка вул. Миру, 11А
телефонуйте: (068) 238-03-63 – цілодобово
або заходьте на сайт: http://hutir.in.ua

Тіна КОШЕЛЕВСЬКА

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь