Журналіст Дмитро Гордон про ніжинця Олександр Харченка. ВІДЕО

Відомий журналіст та громадський діяч, Дмитро Гордон відео-зверненням підтримав ніжинця Харченка Олександра Володимировича як кандидата в народні депутати України від 209 округу. Детальніше у відео:

«Олександр Харченко це чесна, чиста, справедлива, професійна, виважена людина, справжній патріот України.

Він дуже фахова людина: юрист, економіст та управлінець, який здобув третю вищу освіту в США вигравши стипендію на навчання. Однак, головне, що в нього серце болить за Україну, рідну чернігівщину.

Сьогодні  Харченко  йде на вибори до Верховної Ради як мажоритарний кандидат від партії Ігоря Смешка «СИЛА і ЧЕСТЬ». Я впевнений: якщо ви обирете Харченка депутатом – ви не помилитесь. Дуже прошу зробити правильний вибір!

Впевнений, що завдяки підтримці Смешка, партії «Сила і Честь», Олександр Харченко зробить багато для рідної чернігівщини.

Впевнений, що у майбутньому парламенті буде утворено стійку коаліцію між партією Зеленського «Слуга народу» та партією Ігоря Смешка  «СИЛА і ЧЕСТЬ».

Впевнений, що Прем’єр-міністром у такому разі стане Ігор Смешко. І буде прекрасний тандем: молодий енергійний президент та мудрий, досвідчений, професійний прем’єр-міністр Смешко. Впевнений, що завдяки цьому тандему Олександр Харченко  дуже багато зробить для своєї рідної чернігівщини.

Зробіть правильний вибір. Я переконаний, що Олександр Харченко вас, своїх земляків, не підведе!

 

Голосуйте за партію Смешка «СИЛА і ЧЕСТЬ»– номер 2 у бюлетені партій.

Голосуйте за депутата від партії «СИЛА і ЧЕСТЬ» Харченка О.В. – в бюлетені з прізвищами кандидатів».

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь