Ніжинський «CЛУГА НАРОДУ» Валерій Олексійович ЗУБ: хто я є і чого прагну

*Імідж

Я Валерій Зуб, мені 49. Я балотуюсь по 209 округу у Верховну Раду від партії «Слуга Народу». Це Ніжин, Ніжинський, Носівський, Срібнянський, мій рідний Варвинський та частина Ічнянського районів.

Поговорімо про нашу країну. Про наші села, про наші дороги, яких реально немає, і про нашу медицину, з якою я добре знайомий вже 24 роки. Як ніхто інший, знаю, що лікування в нашій країні — це розкіш. Але так не має бути.

В Україні чомусь зобов’язують страхувати авто, цю груду металу, але за життя людини ніхто не думає і не бореться. Впровадження страхової медицини — це моє завдання №1 у Верховній Раді. Я впевнений, що фракція «Слуги Народу» підтримає мою ініціативу і ми власною більшість оперативно вирішимо це питання. Вам більше не потрібно буде думати, де взяти кошти на лікування. Завдання №2 – це дороги, наш спільний біль. За останні декілька тижнів проїхав багатьма дорогами нашого краю. Це жах. Дорожнє покриття не відновлено навіть після вибухів на військових складах біля Ічні. В багатьох районах не проїжджає навіть велосипед, не кажучи вже про авто. Як це можна пояснити? Бездіяльністю, халатністю чи збагаченням окремих можновладців. Інших пояснень в мене немає.

 

Наше завдання: очистити політику від ганебних дій. І чим більше буде ваша підтримка, тим сильніша і незалежніша буде фракція Президента, який кинув виклик старому ладу. Виклик тим, хто будь-якою ціною утримує стару, непридатну, пронизану корупцією і брехнею систему. Її треба не тільки перевантажувати, а і перевстановлювати. Її треба видалити як ракову пухлину. І замість неї встановлювати нову!

 

Але чи готові старі політики дати хід змінам? Ні. В нашому окрузі балотуюся я і ще два Зуби — клони. Тож, прошу бути дуже уважними при заповненні бюлетенів, не дайте їм шанс вас обдурити!

 

Долучайтесь до управління країною. Кожен з вас може стати моїм помічником — консультантом у Верховній Раді. Це дозволить вам самостійно, без мого посередництва, представляти свій район чи рідне село у парламенті. Я шукаю 25 тисяч таких помічників. Завдяки нашій мережі ми будемо моніторити ситуацію в кожному населеному пункті та оперативно реагувати на виклики.

 

Національна ідея партії Президента «Слуга Народу» формулюється досить просто: «об’єднавшись, зробити неможливе». Повірте, якщо ми об’єднаємося — ми здатні на найамбітніші проекти, на досягнення найкращих результатів для економіки та якості життя.

 

Велике очищення, велике залучення та велике об‘єднання — це ті напрямки, які дозволять досягти кінцевої мети — зробити Україну нарешті великою.

 

Але все це стане реальністю, якщо ми об’єднаємося навколо однієї сили. Маємо допомогти Президенту побороти стару систему. Він пройшов крізь інформаційне пекло, агітаційні сітки, пропаганду, але народ все одно зміг висловити свою волю і надати йому такий величезний мандат довіри. Але бій ще не завершено. Зараз це пекло проходимо ми — його представники.

 

Тому кожен голос важливий, кожен голос здатен змінити хід історії. Ми не вірили, що люди вирішують долю країни на виборах. Але президентські вибори довели, що немає нічого неможливого. Маємо дотиснути їх.

 

Наші головні завдання у парламенті: зробити українців рівними перед законом, недоторканих не буде, скасувати непотрібні функції і скоротити непотрібні державні органи. Позбавити правоохоронні органи права тероризувати підприємців, навести лад з податками, оптимізувати тарифи на комунальні послуги. Маємо зробити так, щоб Роттердам асоціювався з туристичним містом в Нідерландах, а не корумпованою олігархічною системою в Україні.

 

Якщо цього не зробити зараз, іншого шансу може не бути. Нині ми пройшли лише півшляху. Ми абсолютною більшістю обрали Президента, але йому потрібна потужна команда. Тож, друзі, давайте зробимо їх знову! 21 липня — вирішальний день для країни!

 

Видатні лікарі підтримали ніжинського  кандидата в народні депутати від «СЛУГИ НАРОДУ» Валерія Олексійовича  ЗУБА

 

Кандидату в народні депутати від партії “Слуга народу” Валерію Олексійовичу Зубу висловили довіру видатні медики сучасності. Він обирається по 209 виборчому округу, а це зокрема Ніжин і Ніжинський район.

 Медики впевнені, що український парламент нині потребує саме таких професіоналів, як Валерій Олексійович.

«Український парламент потребує професійних людей. По усім напрямкам, і особливо – у галузі охорони здоров’я. Валерій Зуб, який має досвід управління такою серйозною структурою, яку він очолює, яку він вивів на якісно новий рівень роботи, має поповнити список оновленої Ради.

За його сприяння ведеться робота по створенню центру паліативної допомоги на Чернігівщині. Він вболіває за створення відділення виїзної служби, чого сьогодні дуже не вистачає. Тобто все те, в чому він себе так добре проявив на Чернігівщині – він, я переконаний, зможе перенести на загальнодержавний рівень», – впевнений колишній міністр охорони здоров’я Василь Князевич.

Головний лікар Інституту раку Андрій Безносенко так само підтримує Валерія Зуба.

«Я за те, щоб до парламенту потрапили виключно професіонали — юристи, освітяни, економісти, медики тощо. Тільки достойні українці, і кандидат Зуб — один із них», – сказав він.

Довіру Валерію Олексійовичу висловив і Олександр Толстанов, доктор медичних наук, проректор з науково-педагогічної роботи НМАПО імені П. Л. Шупика.

«Парламент взагалі, з моєї точки зору, повинен складатися з високих професіоналів, які не тільки мають вищу освіту, а й відповідний досвід роботи з документами, законотворчої діяльності на різних рівнях, а не просто політичну привабливість або направленість. Тільки високий професіонал може дати можливість змінити або модернізувати ту чи іншу галузь. Я думаю, що Валерій Зуб належить саме до таких людей», – каже він.

Головний онколог країни Олексій Ковальов, який знає Валерія Зуба не просто як висококваліфікованого лікаря, але і як ефективного управлінця, впевнений, що заслуги Зуба кажуть самі за себе.

«Він довів усім, що позитивне мислення переважає над деструктивним, яке є властивим у нас в Україні. Приклад тому – лінійний прискорювач, який був встановлений і до сьогодні прекрасно працює. Це – мегапроект для України, адже ми всі прекрасно розуміємо, що впровадити його в нашій країні – ой, як не просто. Але йому це вдалося», – зазначив він.

За його словами, у складі оновленої Ради Валерій Олексійович Зуб міг би дати новий виток для розвитку вітчизняної галузі охорони здоров’я.

«Таких професіоналів, як Зуб, нам сьогодні дуже не вистачає в країні. І в парламенті зокрема. Він не тільки міг би відстоювати інтереси нашої української онкології, а й дати новий напрям для розвитку галузі охорони здоров’я в Україні. А оскільки Зуб є представником відносно молодого покоління, з новими підходами – ми покладаємо на нього великі надії», – підкреслив Ковальов.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь