Вандали дорого обходяться ніжинській громаді

 

 

 

 

У кожному місті є бджоли і трутні. Перші – працююче населення, яке не шкодить благоустрою і робить щось для його покращення. Другі – вандали, які тільки й прагнуть того, аби зашкодити, зруйнувати, залишити по собі слід розрухи. І на жаль, услідкувати за цим досить складно. Особливо – у віддалених районах міста.

Все це стосується і занедбаних будівель, які так і манять до себе підлітків.

Читати по темі: Ніжин аварійний або Смерть дітей під завалами владу не навчила? ФОТО

Про них ми вже писали неодноразово. Час від часу ця тема піднімається і в стінах міської ради. 11 липня на засіданні бюджетної комісії депутати обговорили вкрай занедбаний стан будівлі колишнього дитячого садочку та ресторану «Карамболь». Зараз – це екстрим-локація. Управління освіти, на чийому балансі і є дана споруда неодноразово вживали заходів, аби обмежити доступ, виділяючи і з без того обмеженого освітянського бюджету по 14 000 грн. кожного разу. Але, як повідомляє начальник управління Станіслав Крапив’янській, обмежувальних заходів вистачає ненадовго, і вандали знову розбирають всі дощечки. Пробиваючи вхід до середини.
Врятувати цю будівлю, як і було зазначено на комісії, можуть лише  кошти Державного фонду регіонального розвитку спрямовані на реконструкцію. Та наразі це питання відкрите, як і питання вандалізму в Ніжині…

Джерело: “Нежатин”

фото з сайту “ПравдаТут”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь