Посол Французької Республіки відвідала Ніжинський авіаційний загін ДСНС України (відео)

 

 

 

 

11 липня, в рамках співпраці та розвитку франко-українського співробітництва, Ніжинський Спеціальний авіаційний загін ДСНС України з робочим візитом відвідала Посол Французької Республіки Ізабель Дюмон.

Командир загону Іван Коробка ознайомив пані Ізабель із авіаційною технікою, яка використовується для ліквідації пожеж, надзвичайних ситуацій, надання допомоги громадянам. Він зауважив, що лише з початку 2019 року авіація ДСНС більше 100 разів залучалася до ліквідації пожеж на території Київської, Житомирської, Одеської та Чернігівської областей. Також було здійснено 9 санітарних рейсів, під час яких перевезено 14 постраждалих та тяжкохворих і виконано 6 польотів з проведення пошуково-рятувальних робіт.

Під час зустрічі делегацію ознайомили з перспективами створення у Ніжині сервісного центру Системи авіаційної безпеки МВС України, яка включатиме 55 вертольотів Airbus Helicopters моделей H225, H145, Н125 Super Puma для Служби з надзвичайних ситуацій, прикордонників, Національної гвардії та Національної поліції.

«Цей проект досить важливий і над ним плідно працювали фахівці з обох сторін. Мені дуже приємно, що французькі гелікоптери вже знаходяться у місцях їх дислокації, обслуговуються та рятують життя людей», – зазначила Ізабель Дюмон.

Робочий візит пані Ізабель Дюмон – Посла Французької Республіки до Спеціального авіаційного загону ДСНС в м. Ніжин

Робочий візит пані Ізабель Дюмон – Посла Французької Республіки до Спеціального авіаційного загону ДСНС в м. Ніжин. Як це було ⤵️

Опубліковано ДСНС України Четвер, 11 липня 2019 р.

 

Микола Чечоткін

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь