Варварське відношення до собак у Ніжині руйнує психіку очевидців. Відео

 

 

 

 

Жахливе видовище, сьогодні 12 липня, спостерігали вихованці Ніжинського дитячого будинку-інтернату. Середніх розмірів собака, заввишки по коліна, пронеслась повз відкриті ворота закладу на територію, врізалась в огорожу і почала трястись в жахливих конвульсіях. Всі, хто спостерігали за цим, заціпеніли, адже побачене шокувало як дітей, так і вихователів. Тривало це все близько 10 хвилин. Після чого собака, як скажена побігла в зелені насадження під головним корпусом, і там ще тривалий час билася в конвульсіях, важко дихала, і завивала.

 

Про це сайту “Нежатин” стало відомо зі слів очевидців

 

Автор відео: Ксения Вольховская

Треба зауважити, що в цей сонячний день до закладу приїхали волонтери, і мали на меті провести художній майстер-клас для вихованців, який після побаченого був майже зіпсований.

Лише завдяки професіоналізму персоналу будинку-інтернату та волонтерів дітей змогли відволікти від вмираючої собаки.

Треба зазначити, що певною мірою можна зрозуміти людей, які захищаються варварським способом від агресивності бродячих собак, адже міська рада протягом декількох років не спромоглась зробити умов для утримання безпритульних собак.

Проте людям ВАРТО НЕ ЗАБУВАТИ про моральну сторону ситуацію. Захищаючи свої дітей від собак, трафивши їх, ви наражаєте на небезпеку інших дітей. Бачачи, як в таких муках вмирає собака, вони можуть отримати психологічну травму на все життя. Окрім того, і сама тварина не заслуговує на таке варварське відношення і смерть в муках. Собака, завдаючи шкоду людям, робить це на фоні інстинктів, але коли людина проявляє варварстов і агресію до собак, вона робить це свідомо. Чи людяно це?

«Оскаженіла» собака серед білого дня могла не лише психологічно, а й фізично травмувати дітей та дорослих. “Чи варто ризикувати такою кількістю невинних людських життів?” – питання для тих хто подібним нелюдським способом намагається очистити місто від безпритульних тварин.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь