Роботи по ремонту під’їздів у Ніжині продовжуються

 

 

 

 

Ремонти під’їздів дуже болюча тема для нашого міста. Десятки років фарба осипається, стіни брудняться, а зробити ремонт за власний кошт часто не по кишені нашим містянам. Шукаючи варіанти вирішення цієї проблеми, жителі будинку по вулиці Об’їжджій 120\1 звернулися до Сергія Охонька, депутата Чернігівської обласної ради з проханням виконати косметичний ремонт в одному з під’їздів.
Понад 15 років в третьому під’їзді даного будинку не проводилися жодні ремонтні роботи: стіни вже вицвіли та розтріскалися й подібна естетика ніяк не радувала око мешканців.
В середині липня за зверненням мешканців, в порядку черги, розпочалися ремонтні роботи, що неабияк тішить мешканців.
23 липня Сергій Миколайович особисто проконтролював хід робіт та оцінив якість та вагомі зміни в зовнішньому вигляді.

Проект по допомозі в ремонті під’їздів він веде уже більше 5 років. За весь цей час було відремонтовано більш ніж 50 під’їздів на окрузі, де обирався депутат.

І не зважаючи на критику опонентів та “бійців диванної сотні” він і на далі продовжує реалізовувати свої локальні проекти щодо ремонтів під’їздів, встановлення майданчиків, допомозі у благоустрою території. Щодо стратегічних проектів, то й тут Сергій Охонько продовжує працювати над реалізацією Стратегії міста, плануванням та реалізацією проекту по будівництву нового басейну по вулиці Незалежності, створенням авіалогістичного центру на базі аеродрому, проектом “Безпечне місто” по встановленню камер з аналітикою та іншими вагомими для громади справами. До речі, розпочатий ремонт водовідведення вже дав свої плоди. Моря після дощів поки не видно, Тож успіхів нашим депутатам у їх справах!

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь